Min første tur i egen bubil

Samme dag som eg kjøpte bubilen reiste eg på tur østover for å få testa bilen på fricamping. Eg kjøpte meg eit aggregat på 2kW for å ha mulighet til å bruke 220V-utstyr, samt ha lademulighet hvis behovet oppstod.

Eg hadde ikkje behov for å lade batteriet i buenheten, og hadde det varmt og godt i bilen heile helga. På veien heim att derimot fekk eg litt problem med gassen. Eg tok ein overnatting på Hemsedalsfjellet, og i løpet av natta blinka det på displayet mitt at eg var tom for gass. Så her var det å kjøre i gang webastoen så eg hadde varme resten av natta.

Når eg kom heim att sjekka eg gassflaska. Denne var nesten halvfull. Av erfaring så veit eg at komposittflasker ikkje er noko dugande så eg reiste sta og bytta denne inn i stålflaske i stedet. No har kjøleskapet stått på heile tida i etterkant, eg har vert på eit par overnattingsturer, og ikkje hatt problem med gassen etterpå.

Legg igjen en kommentar